Få et professionelt webbureau til at lave din hjemmeside

I dag skal enhver virksomhed med ambitioner selvfølgelig have en lækker og moderne hjemmeside, samt en brugervenlig webshop. Kunderne befinder sig nemlig online. Det kan være svært at finde vej i den jungle af aktører, som tilbyder sine tjenester onlinedenne artikel kan du blive klogere på, hvem du skal kontakte, hvis du ønsker en hjemmeside, som skiller sig ud i mængden.  

Det er ikke alle, som har evnerne, tiden eller lysten til at lave en hjemmeside. Selv om man er iværksætter ind til benet, så er det ikke altid, at man har overblikket til at designe en velfungerende hjemmeside på egen hånd. Heldigvis findes der professionelle aktører, som har erfaring med at lave hjemmeside og webshop. En af disse aktører er Bo-we.  

Få et professionelt webbureau til at lave din hjemmeside. Modelfoto: Pixabay 

Bo-we- et wordpress webbureau med kvalitetsgaranti 

Bo-we er et webbureau med speciale i WordPress. Hvis du er en blæksprutte med en selvstændig virksomhed eller hvis du sidder som leder i en større virksomhed, så kan du være sikker på at Bo-we kan skabe en digital løsning, der opfylder alle dine ønsker og behov. Hvordan en hjemmeside og webshop bedst mulig skal indfange kundernes opmærksomhed, kan være svært at overskue for et utrænet øje, og det vil derfor give mening at få professionel hjælp til opgaven.  

Bo-we er et ambitiøst WordPress webbureau, som tilbyder løsninger både til hjemmesider og webshops. De kan også hjælpe med udviklingen af plugins, hvis du har brug for det. Grunden til at Bo-we arbejder med WordPress, er, at erfaringen viser, at WordPress faktisk er det bedste systemet, for at lave de bedste webløsningerne.  

WordPress systemet kan tilpasses din virksomheds behov og samtidig skaleres og udvides efterhånden som virksomheden udvikler sig. WordPress er et CSM-system, som kan følge med virksomhedens udvikling på en måde, så det ikke bliver nødvendig at bruge en formue på helt nye webløsninger, når virksomheden vokser og behovene ændrer sig. Faktisk så er CMS-systemet det mest brugte websystemet, og bliver i dag brugt over hele verden. Dette er det en god grund til – det fungerer.  

Bo-we har altså fokus på at skabe fleksible webløsninger, som passer til din virksomhed både nu og her i fremtiden. Det der er positivt ved, at ens virksomhed får lavet en hjemmeside eller webshop i WordPress, er, at det er et system, som er nemt at administrere – også for dig uden den store web erfaring. Med en kort indføring i systemet kan du selv kontrollere og styre det hele på både din hjemmeside og din webshop.  

Når du kontakter Bo-we for at indgå et samarbejde, vil de selvfølgelig lytte til de ønsker og krav, som du måtte have, og hvilke ambitioner du har for virksomheden i fremtiden. For enhver virksomhed, er det vigtigt at lave en digital platform, som er brugervenlig både for kunderne, men også for virksomheden.  

Webbureau priser- hvor alle kan være med 

Koster det ikke kassen, hvis man skal hyre et professionelt webbureau, tænker du måske? Men det er faktisk ikke tilfældet, når det gælder Bo-we. Hos Bo-we kan alle være med – også iværksætteren, som har kastet hele opsparingen ind i et nyt og spændende projekt. Det er også værd at tænke på, hvor vigtig det faktisk er med en webløsning, som fungerer optimalt. Som nyoprettet virksomhed er det ikke her du skal spare, når du skal ud at jagte nye kunder.  

Brug penge på at skille dig ud fra dine konkurrenter. Modelfoto: Pixabay 

Hvis du kigger på forskellige webbureau priser, så varierer disse. En tommelfingerregel er, at hvis noget næsten er for godt til at være sandt, ja så er det faktisk det. Hos Bo-we får du kommunikation, vejledning og support med i prisen – noget som andre bureauer typisk vil fakturere oveni den oplyste timepris. Du får derfor hele pakken som kunde hos Bo-we, og undgår ubehagelige overraskelser. Prisen afhænger af, hvilke løsninger og krav du har til din webløsning. Det er også derfor ethvert samarbejde med Bo-we, starter med en forventningssnak, hvor man bliver enige om hvad den kommende proces skal indeholde og ikke mindst, hvad resultatet skal være.  

Prisen på en hjemmeside afhænger af antallet undersider, krav til design, specielle funktioner samt features og lignende. På Bo-we`s hjemmeside kan du se den mest populære hjemmeside, og hvad en skræddersyet hjemmeside vil koste.  

Et professionelt webbureau giver din virksomhed et professionelt look 

Uanset om du er en nyopstartet virksomhed eller om du ønsker at optimere din eksisterende kommunikation, så er penge brugt på et professionelt webbureau godt givet ud. Din hjemmeside eller din webshop er ofte en ny kundes første møde med din virksomhed, og derfor et helt afgørende møde. Hvis din webshop udstråler brugervenlighed, tillid og signalere kvalitet, så er chancen stor for, at det er lige din webshop, hvor der bliver foretaget et køb næste gang.  

Hvis du får lavet en lækker hjemmeside, som ved først øjekast tiltrækker sig positiv opmærksomhed, så er mulighederne store for at den besøgende konverterer til at blive en fast kunde.  

Derfor løber virksomheder af med CSR-priser – 3 konkrete eksempler fra virkelighedens verden

Kilde: Pixabay

CSR er med årene blevet et stort og omfattende felt. Mens virksomheder som Gaveinspiration.dk og Ingen Alger er i fuld færd med at blive CO2 neutrale som en del af deres CSR arbejde, støtter Min Investering op om gode formål som blandt andet Clean Ocean. Virksomhedernes indsats på CSR-området har gjort sig bemærket, og rundt om i verden tildeles et væld af CSR-priser.

Det kan variere, hvorfor en pris gives til en virksomhed, men alle har de det til fælles, at de belønner virksomheder for deres indsats og arbejde med CSR. Her får du tre eksempler på virksomheder, der har modtaget CSR-priser. Det for at klarlægge årsagerne til prismodtagelsen og finde fællesnævnerne.     

Dansk virksomhed gør sig bemærket

Grundfos har med årene vundet flere priser for sin CSR-indsats. Den seneste pris blev givet i 2019, da virksomheden løb af med CSR Prisen for bedste CSR rapport i kategorien stort ikke-noteret selskab. Her formåede den store leverandør af pumper og andre vandteknologiske løsninger at levere en rapport, der med dommernes ord var transparent, relevant og troværdig. I rapporten tog Grundfos aktiv stilling til sin indvirkning på verdensmålene.

Det er langt fra første gang, at den danske virksomhed vinder en pris for sin kommunikation. Også i 2011 blev den belønnet med en CSR-kommunikationspris for sit arbejde. Samme år modtog virksomheden en pris for sit arbejde for aktivt at reducere CO2-udledning.

Årsagen til de tildelte priser skal findes i virksomhedens solide og åbne kommunikation, der har til hensigt at skabe gennemsigtighed for interessenter såvel som medarbejdere. Desuden arbejdes der aktivt med verdensmålene og egen indvirkning.

Online virksomhed høster priser

I løbet af blot to år har spiludbyderen Mr. Green hevet tre priser hjem for sit arbejde med CSR. I 2017 vandt de SBC-prisen (Sports Betting Community). Det efterfølgende år løb de af med både GGA (Global Gaming Awards) og IGA (International Gaming Awards). De tre priser har til formål at kåre de betting og gaming virksomheder, der klarer sig bedst inden for feltet. 

Foruden det store udbud af fair og sikre spil har det populære online casino tilegnet sig de prestigefyldte på baggrund af sit ansvarlige arbejde, som tilsigter at skabe en åben og direkte dialog med brugerne af sitet. I dialogen og via et initiativ som Green Gaming opfordrer virksomheden til ansvarligt og fornuftigt spil for derved at bevare den gode spilleoplevelse for de mange brugere.

Som en del af virksomhedens strategi for åben dialog og gennemsigtighed er det yderligere muligt at komme i kontakt med en kundeservice døgnet rundt via enten telefon eller mail. Med andre ord sætter udbyderen spilleren i centrum samtidig med, at den aktivt inkorporer ansvarlighed, åben dialog og gennemsigtighed i sit foretagende.

Global gigant i rampelyset

Bliver vi ude i verden, har verdens største fødevarevirksomhed Nestlé i høj grad også gjort sig bemærket med sit vidtgående CSR-arbejde og modtagelse af priser på verdensplan. Ved en ceremoni i Washington i 2011 modtog den globale virksomhed en CSR-pris for sine miljøinitiativer i forbindelse med programmet ‘Creating Shared Values’. Programmet blev belønnet for at gøre en indsats for at forbedre lokalsamfund, infrastruktur og miljømæssig påvirkning via konstruktionen af spildevandsanlæg. I 2015 fik fødevareproducenten desuden en pris for sin CSR-rapportering, hvoraf prisen blev givet på baggrund af nær 5000 stemmer fra professionelle inden for området.

Indhold, kommunikation, kredibilitet, engagement og stor indsigt var alle ord, der blev brugt til at beskrive årsagen til sejren. Nestlé har således hevet sine priser hjem på både miljømæssige initiativer og en sublim kommunikation, der spiller på adskillige CSR-barometre.

Eksemplerne illustrerer, at der ganske vist er variation i CSR-priser. Ikke desto mindre er der en del fællesnævnere at finde, når vi ser på, hvorfor en virksomhed modtager en pris. Fællesnævnerne centrerer sig især om transparens, åben dialog, direkte kommunikation, ansvarlighed og indsatser med en positiv indvirkning på interessenter og miljø. Og netop disse ord opsummerer i høj grad, hvad CSR og hele samfundsansvaret drejer sig om.

Derfor skal din virksomhed bruge miljøvenlig emballage

Virksomheder har socialt ansvar – det er det der kaldes for CSR, Corporate Social Responsibility, og det er ofte en del af seriøse virksomheders strategi og formelt nedfældet.

Hvis du har en virksomhed der handler med andre, det gør de fleste virksomheder trods alt, og med i det sender varer ud til kunder, så er der en del at hente på både miljø-kontoen og den økonomiske side, hvis du vælger at sende varer ud i miljøvenlig emballage.

Først og fremmest handler det om at begrænse mængden der bruges, det er den ene måde at gøre det på, men varerne skal stadig pakkes ind, og hvad gør man så? Jamen det, du gør, er at vælge emballage, der er lavet af genbrugsmateriale.

Vælg en partner der har erfaring med både optimering og begrænsning af mængderne

Albe Emballage A/S er en partner der kan tilbyde jeres virksomhed mindre ressourceforbrug, og det inden for flere forskellige slags emballage – på plastsiden kan tilbydes affaldssække, afdækningsfolie, pallehætter og topfolie der kommer i det materiale der kaldes regenerat, som dækker over genanvendt plast.

Hvad angår papir og pap, så laves det i 100% af genbrugspapir, men i og med at papirfibrene med tiden slides, så vil der med tiden skulle tilsættes nyt papir for at få det til at hænge sammen.

Hvis papir og emballage ikke skal eller kan genanvendes, så er det en god idé at bruge det til at fremstille varme af, ved at brænde det af, på den måde går det ikke til spilde selv om det afskaffes.

Den nemme løsning til at vise samfundsansvar

Hvis du driver virksomhed der bruger meget emballage hver dag, og samtidig gerne vil vise samfundsansvar og tage vare på verden til glæde for fremtidige generationer, så vælg en løsning der både er god for din pengepung og samvittighed, nemlig at vælge genanvendelig emballage.

Faktum er at vi som forbrugere handler mere og mere over nettet, og i virkeligheden både handler med nye og brugte varer, det giver en masse ekstra emballage der for de flestes vedkommende blot skal afskaffes, så selve mængderne af emballage er kraftigt stigende – hvilket kræver at selve emballagen ikke skader miljøet, eller i det mindste er langt mindre skadeligt end traditionelt produceret materiale.

Naturligvis kræver det at både virksomheder og kunder viser velvilje for at kunne få det til at fungere, det handler om at lave en form for cyklisk proces hvor emballagen genanvendes.