En hverdag uden muskel- og ledsmerter

Har du et arbejde der kræver meget tid på farten, så er det en god idé at rejse så komfortabelt som muligt. Transporten er i orden, men hvad med oppakningen ?

Pak let og slip for besværet

Kræver dit arbejde at du tit tager afsted på forretningsrejser, så kan rejsetasken hurtigt blive slidt. Det skal oftest være praktisk og komfortabelt, når man rejser, særligt hvis man kun er afsted et par dage. Dagsture og korte forretningsrejser kræver oftest ikke en kuffert, for unødvendig oppakning betyder kun, at der er mere at bære på, men hvorfor ikke helt slippe for at bære? En rejsetaske på hjul eksempelvis, så du slipper for at bære din taske med dig rundt.

Den gamle sportstaske er slidt og egner sig måske ikke ligefrem til en forretningsrejse. Hvorfor ikke investere i en rejsetaske, der er både praktisk og rummelig. På denne hjemmeside er der mange at vælge mellem. Så er du fri for at have den store kuffert med, hver gang du skal afsted på endnu en rejse.

Akupunktur hjælper til en bedre hverdag

Forretningsrejser med lange transporttider, mange møder og meget kontorarbejde kan være hårdt for kroppen. Døjer du med muskel eller ledsmerter, spændingshovedpine eller migræne?

Lider du af muskel eller ledsmerter så kan akupunktur bruges som alternativ behandling til at lindre disse. Akupunktur er en sikkerbehandlingsmetode, som kan hjælpe dig med at slippe af med smerter.

Akupunktur kan også afhjælpe migræne og spændingshovedpine. Hovedpine kan få en dag på kontoret til at virke meget uoverskuelig, men behandlinger med akupunktur kan afhjælpe denne, så du kan holde ud at arbejde foran computeren.

Overvejer du at prøve akupunktur så kan denne hjemmeside hjælpe dig med at finde frem til danske akupunktører, som kan hjælpe dig af med dine smerter. Her finder du en oversigt over akupunktører, så du kan finde en i nærheden af dig.